De afdeling clinical research van Diagram BV, zoekt een enthousiaste gespecialiseerd researchverpleegkundige ter versterking van ons team.

Wij faciliteren klinische trials van de vakgroep cardiologie in Isala. Wij bieden een afwisselende functie in een ambitieus team van buitengewoon betrokken medewerkers.

Functiebeschrijving

Als gespecialiseerd researchverpleegkundige ben je, in nauwe samenwerking met de maatschap cardiologie, verantwoordelijk voor de uitvoering van klinisch wetenschappelijk onderzoek binnen het Hartcentrum van Isala in Zwolle.

Het ondersteunen van cardiologen, fellows, arts-assistenten en betrokken afdelingen binnen het ziekenhuis en het begeleiden van patiënten die deelnemen aan het onderzoek, behoren tot de kerntaken. Je bent verantwoordelijk voor de planning, voorbereiding en uitvoering van het onderzoek. Daarnaast zorg je voor de juiste verwerking van de onderzoekgegevens in het CRF (Case Report Form). Je werkt volgens de wettelijke eisen en ICH-GCP richtlijnen.

Taakvelden

  • Het plannen, voorbereiden en uitvoeren van klinisch wetenschappelijk onderzoek volgens de hiervoor geldende wettelijke eisen en richtlijnen en het scheppen van voorwaarden om de toegewezen researchprojecten binnen Isala en Diagram optimaal te laten verlopen.
  • Begeleiden van patiënten die aan de onderzoeken deelnemen.
  • Verzamelen en verwerken van onderzoeksgegevens in het CRF.

Functie-eisen

  • Afgeronde (verpleegkundige) opleiding met daarnaast een afgeronde specialisatie (bijvoorbeeld IC/CCU, Invasief functielaborant, Post HBO-opleiding researchverpleegkunde);
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Goede contactuele eigenschappen, flexibiliteit, nauwkeurigheid en servicegericht;
  • Medisch-inhoudelijke kennis op het gebied van cardiologie;
  • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring op het gebied van klinisch wetenschappelijk onderzoek is een pré;
  • In bezit van het landelijk ICH-GCP certificaat (www.emwo.nl) is een pré.

Bijzonderheden

Je komt in dienst bij Diagram B.V. (bedrijfseenheid SMO) voor de duur van 1 jaar, met mogelijkheden voor verlenging van het contract. Salariëring is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring (€ 2.528 – € 3.810 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met mw. Karin Nijenbrinks, projectcoördinator, tel. 038-3801014 of mailen: info@diagram-zwolle.nl.

Is deze baan jou op het lijf geschreven? We kijken uit naar jouw sollicitatie! Je sollicitatie en CV kun je richten aan:

Diagram B.V.
t.a.v. mw. Linda van den Brink
Dokter Stolteweg 96
8025 AZ Zwolle
Email: info@diagram-zwolle.nl