Heb jij een passie voor wetenschappelijk onderzoek? Wil je werken aan succesvolle klinische trials met onderzoekers, ziekenhuizen, patiënten en sponsors? 

Word je blij van datasets, tabellen en statistische analyses, en net zo blij van interactie met opdrachtgevers, professoren en artsen?

Mooi! Dan is dit jouw nieuwe job!

Organisatie

We zijn een Contract Research Organisation (CRO) met de missie om het leven van hartpatiënten te verbeteren door klinisch onderzoek.  

Al 25 jaar lang coördineren wij cardiovasculaire studies van A tot Z. We hebben reeds 246 trials georganiseerd in Europa en Azië, en in de komende vijf jaar delen we onze expertise wereldwijd.  

Je komt terecht in een enthousiast en ambitieus team met de drive ‘to improve outcomes in heart patients, one heart at a time’.

De afdeling

Jij wordt onderdeel van ons compacte Data Management & Statistics team; samen met onze Lead Statistician & Sr. Data Manager en twee programmeurs, ben je het episch centrum voor onderzoeksresultaten.

Je werkt nauw samen met Project management, de CRA’s (Clinical Research Associates) en Monitoren. 

Functie

Als Data Manager & Statistician, ben jij gezamenlijk met je team verantwoordelijk voor de onderzoeksresultaten.

Bij het opstarten van de studie denk je mee hoe we de onderzoeksvraag het beste kunnen analyseren. Je schrijft de statistische paragraaf, het statistisch plan (SAP), maakt het data management plan en vertaalt dit naar het elektronische Case Report Form (eCRF).

Je begrijpt dat hoe beter jij het eCRF technisch ontwerpt, des te makkelijker het is voor de gebruiker om in te vullen en des te makkelijker je later iets met de data kunt doen.

Je zit graag achter de computer om data bestanden te combineren, te programmeren, events te coderen en te analyseren.

Samen of zelfstandig bewaak je de consistentie en de compleetheid van de binnenkomende data en queries. Jij schept orde in de ‘chaos’: data van verschillende bronnen (patiënten, laboratoria, ECG-metingen etc.) in creatieve formats worden door jou met gemak opgeschoond en samengevoegd.

Je vertaalt de data naar duidelijke rapporten en je bent verantwoordelijk om namens de CRO de finale analyses aan de klant te presenteren. Jouw eindrapportages zijn FDA-proof en worden wereldwijd gedeeld en gepubliceerd.  

Je beweegt je in de dynamische omgeving van cruciaal medisch onderzoek.

Het is dan ook belangrijk dat je:

  • het leuk vindt om te sparren met management, opdrachtgevers en onderzoekers en weet hoe je draagvlak moet creëren;
  • goed onder druk kunt presteren en snel kunt schakelen;
  • bereid bent jezelf volledig te verdiepen in de studie en de mogelijke maatschappelijke impact;
  • nieuwgierig bent naar ontwikkelingen en trends in het vakgebied.

Functie-eisen

Voor deze rol zoeken we een people manager met verstand van databases, programmeren en statistiek. Iemand met een groot analytisch en organisatorisch vermogen met sterke communicatie skills.

Je staat net zo graag voor de groep als met je neus in de tabellen. Zowel zelfstandig als in teamverband weet jij je staande te houden. Je bent een multi-tasker, kunt goed het overzicht bewaren en daarop inspelen. Je weet hoe je je grenzen moet bewaken, bottom up en top down t.a.v. de data elementen en analyse, maar ook t.a.v. management, interne afdelingen en opdrachtgevers.

Daarnaast zien we graag het volgende in jouw profiel:

  • Minimaal afgeronde hbo/wo-opleiding;
  • Affiniteit met klinisch wetenschappelijk onderzoek;
  • Medisch-inhoudelijke kennis op het gebied van cardiologie is een pré;
  • Ervaring met databases, programmeren (het liefst in SAS) en statistiek;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Klinkt deze job je op het lijf geschreven? Dan kunnen we niet wachten om je te ontmoeten.

Bijzonderheden

Je komt in dienst bij Diagram B.V. (bedrijfseenheid CRO) voor de duur van 1 jaar, met mogelijkheden voor verlenging van het contract.

Informatie

Voor meer informatie kun je bellen met dhr. E. Nibbering, Hoofd Datamanagement & statistiek, tel. 038-4262999. Informatie over Diagram is te vinden op onze website: www.diagramresearch.com

Reageren

Je sollicitatie en CV kun je per email of schriftelijk richten aan:

Diagram B.V.
T.a.v. mw. Linda van den Brink, directeur operationele zaken
Dokter Stolteweg 96
8025 AZ Zwolle
info@diagram-zwolle.nl